miércoles, 30 de marzo de 2016

obertament El documental



Obertament’ és una sèrie documental de La Xarxa i l'entitat Obertament, protagonitzada per persones que han passat per l’experiència d’un problema de salut mental i expliquen les seves vivències en àmbits quotidians com la família, els amics o la parella.

Ja porten tres capítols:

Capítol 1: Salut mental i món laboral

Rosa Hoyo té la síndrome d'Asperger. Biotecnòloga de professió, políglota i música per passió ens explica com viu les relacions humanes. Rosa està còmoda en la racionalitat però, en canvi, es veu abocada dia a dia als sentiments. La història de Rosa Hoyo ens ensenya com de difícil és per aquestes persones aprendre a respondre als estímuls afectius dels més pròxims.


Capítol 2: Salut mental i parella



Quan Josep Anton Llurba va ser diagnosticat d'un trastorn mental sever la família es va trencar. La dona no va tenir prou eines per enfrontar-se a la malaltia i va decidir agafar un altre camí. Ara Josep Anton Llurba es troba bé i gràcies a la seva nova parella la vida li somriu. Josep Anton Llurba està convençut que quan hi ha amor, hi ha solució.

Capítol 3: Salut Mental i Entorn i fills
La salut mental no és igual a tot arreu. Patir un brot esquizofrènic en una població petita et marca a tu i als teus. Aquesta és la història en primera persona de la Mercè Torrentallé, delineant de professió que s'ha tornat a construir després d'una malaltia que la va obligar a començar de zero. Una història de coratge i virtuositat.

http://www.xiptv.cat/obertament

No hay comentarios:

Publicar un comentario